360 fokos kép - Virtuális séta

Virtuális séta készítés 360 fokos képekből

 

Ingatlanok, valamint egyéb bel- és külterületek bemutatására szolgáló virtuális séta projektek professzionális kivitelezését stúdió minőségben vállaljuk, akár szoros határidőre is.

A tű éles gömbpanoráma felvételek segítségével könnyedén megoldható egy végletekig élethű ingatlant, vagy akár egy nagyváros méretetű területet  be- és körbejáró virtuális séta rögzítése.

Ha elengedhetetlen számodra az egyediség és az a bizonyos „wow” hatás, bennünk tökéletes partnerre találtál. Tapasztalt csapatunk minden esetben maradandó és élethű élmény átadására törekszik a lehető legprofibb felszerelések használatával.

Full-service szolgáltatásunk keretében megrendelőink számára egy minden utómunkálatot tartalmazó végterméket fogunk átadni, igény szerint interaktív szöveges tartalmakkal kiegészítve (további leírások virtuális megjelenítése az egyes helyiségekhez, stb.).

Hogyan is kezdjünk hozzá? Az elképzeléseid és a helyszín egyeztetését követően kijelöljük a legmegfelelőbb felszereléseket és már indulhat is a munka.

További információért és a szolgáltatás megrendeléséhez fordulj hozzánk bizalommal!

Áraink

Baráti árainkat szívesen mutatjuk meg itt is

360 fokos kép készítése
35 000 Ft / panoráma
Egy gömbpanorámás kép felkészítése, ami önmagában is látványosan felhasználható.
Virtuális séta összeállítása
4 000 Ft / panoráma
A gömpanorámás képekből interaktív, virtuális sétákat rakunk össze.
Egyéb elemek
2 500 Ft / db
Igény esetén a sétába webes, vagy videó linkeket is be tudunk ágyazni, így emelve az élményt.

Minden feladat esetén az eredményt utómunkázva adjuk át, így azonnal felhasználhatóak lesznek a felvételek. Az utómunkázást az áraink tartalmazzák.

Kiszállás: 100 Ft/km

Felsorolt áraink nettó árak, és nem minden esetben tartalmazzák a szükséges engedélyek beszerzését, melyek díja további 25 500 Ft lehet.

Képeink és virtuális túráink megoszthatók Facebookon és beilleszthetők a weboldaladba is

A virtuális túra megosztható a weboldalon

A 360 fokos kép megosztható Facebookon is