Légifelvétel készítés

Légifelvételek drónnal

Bármilyen légi fotózást igénylő projekt forgatására, valamint utómunkálatokat tartalmazó komplett kivitelezéséhez személyre szabott ajánlattal várunk!

Kétség sem fér hozzá, hogy igazán különleges perspektívát igénylő projektekhez egyedi és fantáziadús megoldásokra van szükség.

High-tech drón és kamera arzenálunk segítségével az idő- és költséghatékonyság teljesen új fokán vagyunk képesek szállítani, gyakorlatilag bármilyen légifotó projektet.

Állíts minket kihívások elé! Extrém magasból lenne szükséged a fotókra, felvételekre, esetleg szűk helyeken kell berepülni? Kizárólag drónok által biztosított változatos szögekből, tű éles minőségben fogunk forgatni neked.

Az ultragyors kivitelezés mellett az egész projekt ideje alatt transzparensen tudunk veled dolgozni, hiszen koptereink folyamatos wi-fi kapcsolata lehetővé teszi az elkészült drónfelvételek azonnali megtekintését.

A teljes körű szolgáltatás keretében természetesen vágást és egyéb utómunkálatokat tartalmazó fullHD/4K anyagokat kapsz tőlünk.

Mivel projektjeinkhez a lehető legnagyobb agilitással állunk hozzá, az egyeztetett helyszín, koordináták és kívánt végtermék formátumot követően az igényekhez igazodva javasolunk számodra csomagot.

További információért és személyre szabott légifotó ajánlatunkért fordulj hozzánk bizalommal!

Légifelvétel készítési áraink

Légifelvétel készítési szolgáltatásunk árait nagyban befolyásolhatja a választott helyszín, a légifelvételek hossza, és egyéb speciális adottságok is, így minden esetben egyedi ajánlatot tudunk készíteni. Kérd légifelvétel készítési ajánlatunkat az elérhetőségeinken, vagy az itteni űrlapon keresztül.

 

Minden feladat esetén az eredményt utómunkázva adjuk át, így azonnal felhasználhatóak lesznek a felvételek. Az utómunkázást az áraink tartalmazzák.

Kiszállás: 100 Ft/km

Felsorolt áraink nettó árak, és nem minden esetben tartalmazzák a szükséges engedélyek beszerzését, melyek díja további 25 500 Ft lehet.