Nyersanyag gyártás

Filmes nyersanyaggyártás drónokkal

Amennyiben forgatási nyersanyagra van szükséged, nálunk utómunkálatok nélküli csomag megrendelésére is van lehetőséged. Ahhoz, hogy prémium minőségű nyers felvételeket kapj, csapatunk professzionális stúdió felszereléssel áll rendelkezésedre.

Az Airgo-nál minden helyzetben igyekszünk maximálisan alkalmazkodni ügyfeleink igényeihez, így ha neked csupán a szimpla, minimális utómunkálatokat igénylő felvételekre van szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy profi csapatunk ultramodern felszereléssel segíthessen a megvalósításban.

Az Insigno Studio közreműködésével igény szerint egy professzionális stúdió teljes repertoárját rendelkezésedre bocsájthatjuk, így még egy végtelenített hátteres forgatás megvalósítása sem okozhat problémát.

Hogyan is zajlik egy ilyen projekt? Milyen végterméket kapsz tőlünk?

A folyamat alapvetően ugyanaz, mintha egy komplett csomagot rendelnél meg, azzal a különbséggel, hogy a felvételek elkészítését követően közvetlenül megkapod az anyagokat, így azt később különböző projektekben eltérő minőségben is felhasználhatod.

Amit mi biztosítunk számodra:

  • szakértelmet (sokéves szakmai tapasztalat)
  • technikát (professzionális stúdió, akár 4K-s felvételek földön és levegőben készítve egyaránt)
  • és a számunkra alapvető prémium minőséget

Ha számodra tehát nem szükséges egy komplett – fényelést, effektelést, vágást,stb. – tartalmazó csomag, miért is fizetnél teljes árat? Igényeld tőlünk nyersanyaggyártási szolgáltatásunkat!

Áraink

Baráti árainkat szívesen mutatjuk meg itt is

4 óra rendelkezésre állás
50 000 Ft / 70 000 Ft
Az ár a különböző minőségű és méretű drónjaink függvényében változik.
8 óra rendelkezésre állás
80 000 Ft / 110 000 Ft
Az ár a különböző minőségű és méretű drónjaink függvényében változik.
12 óra rendelkezésre állás
110 000 Ft / 135 000 Ft
Az ár a különböző minőségű és méretű drónjaink függvényében változik.

Kiszállás: 100 Ft/km

Felsorolt áraink nettó árak, és nem minden esetben tartalmazzák a szükséges engedélyek beszerzését, melyek díja további 25 500 Ft lehet.