Ortofotózás

Terület- és térképészéti felmérések drónnal

Amennyiben légifelvételes terület- és térképészeti felmérésekhez keresel profi kivitelezőt, full-service szolgáltatásunk keretében személyre szabott ajánlattal várunk.

Sokéves forgatási és repülési tapasztalataink professzionális drón-technológiánkkal karöltve teszi lehetővé, hogy prémium minőségben szállítsunk térképészeti projekteket.

Legyen szó építészeti, vagy éppen mezőgazdasági célú felmérésekről, a projekt kezdésekor nem lesz szükséged körülményes előkészületekre, hiszen a GPS alapú felvételkészítésnek hála ezek nélkül is minden esetben PONTOSAN azt kapod, amire szükséged van.

Mivel ez egy teljes körű szolgáltatás, az elkészült anyagokat a szükséges utómunkálatokkal, igény szerint a terület adatait tartalmazó értékeléssel együtt fogod megkapni.

Mindezen felül ultra-gyors kivitelezési határidőket is flexibilisen tudunk vállalni önkormányzati és vállalati megrendelésre egyaránt.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, csupán add meg a koordinátákat, a kívánt végtermék paramétereit, mi pedig a szükséges felszerelés összeállítását követően neki is repülünk a munkának!

További információért és személyre szabott légifelvételes térkép készítési ajánlatunkért fordulj hozzánk bizalommal!

Áraink

Ortofotózási szolgáltatásunk árait nagyban befolyásolhatja a választott helyszín, a film hossza, és egyéb speciális adottságok is, így minden esetben egyedi ajánlatot tudunk készíteni. Kérd ortofotózás ajánlatunkat az elérhetőségeinken, vagy az itteni űrlapon keresztül.

 

Minden feladat esetén az eredményt utómunkázva adjuk át, így azonnal felhasználhatóak lesznek a felvételek. Az utómunkázást az áraink tartalmazzák.

Kiszállás: 100 Ft/km

Felsorolt áraink nettó árak, és nem minden esetben tartalmazzák a szükséges engedélyek beszerzését, melyek díja további 25 500 Ft lehet.