Privát rendezvények

Légifelvételek privát rendezvényeken

Tedd egyedülállóan emlékezetessé a fontos pillanatokat! Teljes körű szolgáltatásunk keretében privát rendezvények professzionális felvételét földön és levegőben egyaránt vállaljuk.

Legyen szó céges fogadásokról, rendezvényekről, esküvőről, az Airgo-nál szó szerint mindent bevetünk, hogy tiéd legyen a legkülönlegesebb összeállítás.

Ha a megörökítés egy igazán egyedi módját keresed, jobb helyen nem is járhatnál.

Az Insigno Stúdióval való szoros együttműködésünknek köszönhetően a légi felvételek mellett földi forgatásokon, stúdió szintű promó videók és kisfilmek gyártását is a lehető legmagasabb minőségben végezzük.

Full-service szolgáltatásunk eredményeképpen egy minden utómunkálatot (vágás, fényelés, stb.) tartalmazó felvételt kapsz tőlünk, hogy neked csak a végeredmény élvezetével kelljen foglalkozni.

A kivitelezés során semmi másra nincs szükségünk tőled, mint egyeztetni a

  • témát,
  • helyszínt/helyszíneket,
  • szükséges kellékeket és felszerelést,
  • dátumot.

További információért és személyre szabott ajánlatunkért fordulj hozzánk bizalommal!

Áraink

Privát rendezvény drónvideózás, illetve földi szolgáltatásunk árait nagyban befolyásolhatja a választott helyszín, a film hossza, és egyéb speciális adottságok is, így minden esetben egyedi ajánlatot tudunk készíteni. Kérd ajánlatunkat privát rendezvényed megörökítéséről az elérhetőségeinken, vagy az itteni űrlapon keresztül.

 

Minden feladat esetén az eredményt utómunkázva adjuk át, így azonnal felhasználhatóak lesznek a felvételek. Az utómunkázást az áraink tartalmazzák.

Kiszállás: 100 Ft/km

Felsorolt áraink nettó árak, és nem minden esetben tartalmazzák a szükséges engedélyek beszerzését, melyek díja további 25 500 Ft lehet.