Városmarketing

Városmarketing drónokkal

Marketing jellegű városbemutatók, kisfilmek, virtuális séták és imázsfilmek professzionális kivitelezését vállaljuk full-service szolgáltatásunk keretében. Az egyedi hatást modern drónjaink és stúdió színvonalú felszereléseinkkel garantáljuk.

A modern forgatási technológia segítségével teljesen új utak nyílnak meg egy város/település értékeinek megörökítésében és közvetítésében.

Legyen szó

A koncepció vázolását, valamint a helyszín/helyszínek kiválasztását követően garantáltan a piacon elérhető legprofibb kivitelezési ajánlatot fogod kapni.

Professzionális, high-tech drónjainknak és az Insigno stúdióval való együttműködésünknek köszönhetően az önkormányzatok által manapság elvárt filmes sztenderdeknek megfelelő minőségben forgatunk, minden utómunkálat terhét levéve ügyfeleink válláról.

Ha nincs időd sokrétű forgatási részfeladatokkal bajlódni, vagy egészen egyszerűen szeretnél csak a koncepcióra koncentrálni a munkaszervezéssel járó felhajtás nélkül, bízd csak ránk! Az igényfelméréstől a teljes kivitelezésig mindent kézben tartunk, és maximális odafigyeléssel végzünk el.

Amennyiben szeretnél egy olyan csapattal dolgozni, amely már európai szintű sporteseményen is bizonyította tehetségét, nincs más tennivalód, mint felvenni velünk a kapcsolatot.

Áraink

Baráti árainkat szívesen mutatjuk meg itt is

360 fokos kép készítése
35 000 Ft / panoráma
Egy gömbpanorámás kép felkészítése, ami önmagában is látványosan felhasználható.
Virtuális séta összeállítása
4 000 Ft / panoráma
A gömpanorámás képekből interaktív, virtuális sétákat rakunk össze.
Egyéb elemek
2 500 Ft / db
Igény esetén a sétába webes, vagy videó linkeket is be tudunk ágyazni, így emelve az élményt.

Kisfilmekre, rendezvény promótálásra, rendezvény videózásra kérd egyedi ajánlatunkat.

Minden feladat esetén az eredményt utómunkázva adjuk át, így azonnal felhasználhatóak lesznek a felvételek. Az utómunkázást az áraink tartalmazzák.

Kiszállás: 100 Ft/km

Felsorolt áraink nettó árak, és nem minden esetben tartalmazzák a szükséges engedélyek beszerzését, melyek díja további 25 500 Ft lehet.